TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preturile estimate ale lucrarilor cuprinse in deviz sunt garantate de catre Consolidated Construct, pentru inceput in zona Bucuresti si Ilfov, urmand ca pe viitor sa ne extindem la nivel national. Acest lucru inseamna ca lucrarile solicitate de dumneavoastra, sub rezerva erorilor de masurare sau a declararii incomplete sau eronate a starii actuale pot fi executate de catre noi, daca alegeti aceasta optiune. In acest caz, costul devizului se va scadea din valoarea avansului.

Numarul lucrarilor executate de catre Consolidated Construct este limitat, urmand ca in fiecare luna sa se faca o programare in functie de ordinea inscrierilor, pentru luna urmatoare.

Devizul se refera la conditii standard de executie. Eventuale costuri suplimentare pot aparea in functie de amplasamentul lucrarii (de ex. strada cu circulatie auto oprita, etaj superior, conditii speciale de lucru etc.). De asemenea eventuale vicii ascunse, declarate incomplet sau nedeclarate, pot duce la cresterea consumului de materiale si/sau manopera, cu influenta directa asupra costurilor.

Termenul de livrare a devizului este de 2 zile lucratoare. Acesta este realizat de o echipa de specialisti pe baza datelor furnizate de solicitant.

Termenul de valabilitate al codului obtinut prin SMS este de 30 de zile. Acesta poate fi utilizat o singura data.

Pretul pentru un deviz de renovare apartament este de 10 EURO + TVA. Acest pret poate fi platit prin SMS la 7472.
Pretul pentru un deviz de construire casa/vila va fi negociat pe baza proiectului.

Ne puteti contacta
- pe mail: contact@vreaudeviz.ro
- telefonic: 0741 77 77 18 sau 0741 77 77 48 de luni pana vineri orele 10-18