DESPRE NOI

In momentul in care hotaram sa ne renovam locuinta sau sa ne construim una, pentru stabilirea bugetului este necesara cu prioritate informatia legata de costul reparatiilor / construirii.

In  aceasta perioada, a stabilirii bugetului, clientul solicita informatii de pret de la mai multi furnizori de servicii (firme de constructii, echipe de “meseriasi” etc.), si de cele mai multe ori, exista diferente majore intre cotatiile obtinute. Confuzia si sentimentul de nemultumire / nesiguranta se instaleaza rapid: pretul mai mic reprezinta oare o calitate indoielnica, sau pretul mai mare este supraevaluat? Ce alegem?

Solutia este “vreaudeviz.ro” !

Intocmirea unui deviz personalizat care sa tina cont de toate dorintele clientului, este esentiala. Echipa de specialisti din spatele acestui site, va intocmi un deviz estimativ bazat pe norme de timp standardizate, si pe valori de manopera reale.

Tot ce ai de facut este sa completezi formularul online cu dimensiunile si tipurile de finisaje dorite. In baza masuratorilor si a solicitarilor tale noi iti vom furniza un deviz estimativ real, competitiv. Acest deviz este de fapt un instrument foarte util in stabilirea bugetului, obtinerii unui eventual credit, sau pur si simplu in purtarea negocierilor cu furnizorul ales.

Preturile estimate ale lucrarilor cuprinse in deviz sunt garantate de catre Consolidated Construct, pentru inceput in zona Bucuresti si Ilfov, urmand ca pe viitor sa ne extindem la nivel national. Acest lucru inseamna ca lucrarile solicitate de dumneavoastra, sub rezerva erorilor de masurare sau a declararii starii actuale pot fi executate de catre noi daca alegeti aceasta optiune.